Goblen de diamante Ceas de perete lux - IN AURIU

Goblenurile de diamante sunt realizate prin lipirea margelelor pe panza conform schemei.

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

O frumosete pentru interiorul tau! Goblen de diamante + ceas de perete: frumos si util! Cu incredere, indemanare si diligenta poti face un cadou handmade pentru pentru tine sau pentru o persoana, care iti e draga.

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

195,80 lei

More info

MAI MULTE INFORMAȚII:

Goblen de diamante + ceas pentru perete 2 in 1 - este un fel de mozaic frumos si distractiv.

DIMENSIUNI:

40x40 cm.   diamante rotunde - 233 lei

Margele Circulare. LIPIRE PARTIALA.

Comenzile se confirma telefonic de carte colegii nostri. Livrarea - dupa confirmarea comenzii Dumneavoastra - se livreaza in termen de 30 de zile aproximativ de la data comenzii.

Kit-ul contine: panza adeziva, pe care e imprimata diagrama imaginii, margelute in diferite culori si marimi, cu codul lor care corespunde a locul lor in schema, o tava speciala din plastic, pix special pentru a lipi margelutele pe panza, lipici și baterie, cu care functioneaza ceasul.
Atunci cand ati completat si incadrat, montat mecanismul ceasului (la care exista sageti: 2 mari, pot fi difere de lungime si forma (culoare inchisa) și una mai lunga si mai subtire.

Efectul va fi uimitor! Acest tip de goblenuri de diamante cu ceas sunt concepute pentru persoanele cu abilitati si pacienta, ii dau persoanei, care lucreaza la ele un sentiment de pace si frumusete! Oriunde ati pune acest frumos ceas- goblen de diamante el o sa aduca frumosete si stralucire in casa!

AVERTIZAREDiamantele sunt foarte mici - nu le puneti in gura! Goblenurile de diamante nu sunt potrivite pentru copii! Daca totusi le lasati sa lucreze la goblenul de diamante – trebuie sa fie doar sub supravegherea unui adult!

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: