Icoane pe lemn sau MDF 

  • 221,00 lei
    New

    Această cruce creștină are detalii complicate și profunzime care îi conferă o frumusețe de neegalat și adaugă o notă de mister. Este realizată prin lipirea unor 7 straturi placi din lemn, fiecare cu o grosime de 2,5 mm și de dimensiuni diferite. Motivele celtice combinate cu simbolul creștin al credinței și speranței fac din această cruce un cadou...

    221,00 lei
Showing 1 - 1 of 1 item

Fiecare familie ortodoxa cu adevarat credincioasa are cel putin o icoana in casa. Chiar daca nu este una mare, exista un sfesnic pe peretele estic al unei camere si o icoana mica deasupra lui. Acesta este locul, unde te rogi la rasaritul soarelui, in care aprinzi o lumanare in timpul unei sarbatori; este un mic colt sacru in casa.

Ce reprezinta icoana pentru crestini?

Primii crestini au vrut sa pastreze vie memoria de chipul fiului lui Dumnezeu.  Icoanele nu sunt tablouri, ele sunt imagini sacre care ne oferа, ne conecteazа cu spiritualitatea invizibilа, lumea invizibilа a Domnului, Isus Hristos, a Maicii Domnului, a ingerilos si a sfintilor.

Cum sa alegeti ce icoane sunt potrivite pentru voi: 

Icoane pentru sanatate si longevitate

Sfintii, care ocrotesc sanatatea si vindecarea in crestinism sunt: Sfantul Ioan Botezatorul, Sfantul Ilie Prorocul, Sfintii Ciprian si Iustina, Sfantul Antonie si Sfintii Cosma si Damian cel Descult. Daca iti doresti sanatate, ar trebui sa alegi o icoana a unuia dintre acesti sfinti si sa o asezi in casa ta.

Icoane pentru casa, familie și copii

Daca vrei ca locuinta, familia si copiii tai sa fie protejati, ar trebui sa alegi o icoana a Sfintei Maria, a Sfantului Mina, a Sfantului Arhanghel Mihail, a Sf. Parascheva si a Sfantului Spiridon, deoarece acesti sfinti protejeaza unitatea si integritatea spiritului familial.

Icoane pentru sarcina si nastere

Sfintii, care ocrotesc sarcina și nasterea usoara sunt: Sfanta Ana, Sfintii Cosma si Damian, Sfanta Barbara Martirul, Sfanta Dominica, Sfanta Ecaterina si Sfanta Marina.

Icoane pentru dragoste si casatorie

Sfantul Lazar este patronul casniciei si se crede ca el ghideaza fecioarele spre cel potrivit si spre viitorul lor soț. Sfintele Credința, Nadejdea si Dragostea si mama lor Sofia ajuta la gasirea unei mari iubiri.

Magazin icoane ortodoxe 7cutii.com va ofera o multime de modele de icoane, potrivite pentru orice ocazie din viata. Avem multe modele cu sfinti, care sunt un cadou superb pentru zi de nastere sau zi onomastica, sfintirea casei, pentru sanatate sau orice alta ocazie.   

Pentru cei, care cauta imagini cu icoane sfinte pe lemn sau MDF avem modele cu sf. Antonia, sf. Iulia, Sf. Marina, Sf. Valeria, sf. Mucenita Iulia, sf. Lazar, sf. Galina, sf. Samuel, sf. Lidia, Sf. Alexandra, sf. Martin, sf. Larisa, sf. irina. sf. Daria, sf. Victor, Sf. Vasile, sf. Spiridon, sf. Sava, sf. Ciprian, sf. Emilia. Sf. Anastasia, sf. Iustina, sf. Tatiana, sf. Vasil cel mare, sf. Cuvios Stelian, sf. Antonie, sf. Atanasie. sf. Ana, Maica Domnului cu pruncul, Maica Domnului cu pruncul - Calauzitoare, Sf. Mina, Sf. Luca, Sf. Vasile, Iisus Hristos, Isus Hristos, sf. Spiridon, sf. Atanasie, Sf. Daria, sf. Nicolae, Isus se roaga in Gradina ghetsimani, sf. Arhanghel Mihail, sf. Arhanghel Gavriil, sf. parascheva etc. 

Avem icoane ortodoxe deosebite, doar trebuie sa va alegeti, care e cea mai portrivita pentru ocazia sau momentul din viata, in care va gasiti. Icoana singura o sa va gaseasca. 

In afara de Icoane pe lemn sau MDF avem si icoane din argint, care sunt o varianta tare buna pentru cadou sofisticat. Sunt create in Italia si vin cu cutie cadou lux. 

Icoana este un cadou simplu, frumos si pereu potrivit. Noi de la 7cutii.com va oferim cele mai frumoase icoane ortodoxe. Deasemenea avem si multe modele cu icoane catolice.

Pe pagina noastra puteti alege din modele icoane in varianta goblenuri de diamanteicoane argint, icoane MDF si picturi pe numere

Icoanele sunt potrivite pentru orice casа, ca si cadou, pentru nunta, botez, aniversare, zile onomastice, zile de naștere si alte ocazii. 

Icoanele noastre nu sunt sfintite, deoarece consideram ca este un act individual.