Mărfurile comandate la magazinul 7cutii.com,  vor fi trimise prin una din firmele de curierat partenere (Fan Courier si Urgent Cargus). In cazul in care adresa de destinatie nu se afla in aria de acoperire ( zonele standard de livrare ) a firmelor de curierat, costurile pentru kilometrii suplimentari vor fi calculate separat. Alternativ puteti opta pentru ridicarea coletului din cea mai apropiata agentie Fan Courier sau Urgent Curier.

Livrarea dureaza pana la 30 de zile calendaristice de la confirmarea comenzii și uneori depinde de disponibilitatea și livrarea la noi de către producătorul sau de importatorul produsului .

Livrărea de sâmbătă se efectuează în conformitate cu programul de lucru al curierului în localitatea respectiva. Duminică nu livram marfa.

Plata se face la livrare ( plata in sistem ramburs ).

Eventualele probleme ce pot aparea cu privire la integritatea produselor livrate se constata in momentul livrarii pe documentul de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare cu firma de curierat, se refuza coletul cat si plata acestuia. Orice reclamatie ulterioara este nula.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.