Set de instrumente pentru goblene de diamante

Set de instrumente pentru realizarea unui goblen de diamante.

Unelte, accesorii si dispozitive de inalta calitate pentru maestri in arta goblenelor de diamante.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

4018

New product

25,00 lei

More info

7cutii.com ofera din nou clientilor sai materiale de cea mai inalta calitate.


Trusa de instrumente face parte din setul fiecarui goblen cu diamante. Dar daca aveti nevoie de un set separat ca acesta sau doriti unul in plus pentru a lucra cu o persoana draga, puteti achizitiona unul de pe site-ul nostru.

Setul contine:

1 - Pliculete din plastic cu fermoar  pentru pastrarea diamantelor deschise, dar nefolosite. Numarul pliculetilor in set este de aproximativ 12-14 bucati, iar goblenul are mult mai multe culori. Daca doriti sa pastrati toate margelele in astfel de pliculete, puteti achizitiona un set de pliculete din plastic cu fermoar.

2 - Daca organizarea muncii dvs. necesita mai mult lipici sau daca il pierdeti pe al Dvs. puteti achizitiona o cutie de lipici pentru goblene de diamante.

3 - Tavita pentru diamante. Tavita larga, de inalta calitate, cu randuri pentru plasarea usoara a diamantelor in ea si are o parte mai ingusta pentru a usura retragerea diamantelor ramase. Diamantele sunt usor de turnat in cutii sau pungi prin partea ingusta a tavitei.

4 - Penseta cu varfuri din metal. De inalta calitate si durabila. Extrem de utila pentru prinderea diamantelor patrate.

5 - Buretele este u accesoriu care se insira pe pix pentru a proteja degetele cand strangeti tare pixul.

6 - Pix cu varful rotund gol. Se foloseste impreuna cu lipiciul /patratelul rosu/ si se foloseste pentru a prinde/ lipi si transfera diamantele rotunde pe goblen.

7 - Dispozitiv pentru prinderea simultana a mai multor diamante. Se utilizeaza atunci cand exista sectiuni mari de diamante identice. Acest lucru face ca procesul de lipire sa fie mai usor si mai rapid.

8 - Dispozitiv pentru mentinerea simultana a doua diamante.

Seturile sunt disponibile si vi le putem trimite imediat.

Transportul se face pe cheltuiala clientului.

ATENTIE: Diamantele sunt foarte mici - nu le puneti in gura. Varfurile pensetei sunt foarte ascutite. Copiii trebuie sa lucreze numai sub supravegherea unui adult. Goblenele cu diamante nu sunt potrivite pentru copii.

GARANTIE DE SATISFACTIE
In cazul in care produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dumneavoastra, il puteti returna in termen de 14 zile de la primire, in conformitate cu Termenii si Conditiile 7cutii.com, iar noi va vom rambursa plata.

Aveti incredere in noi!
- Oferim un produs de cea mai buna calitate!
- 99% dintre clientii nostri se declara multumiti de produsele noastre.
- Cumparati in conditii de siguranta si securitate

Reviews

18 alte produse in aceeasi categorie: