Goblen de diamante - Tucan

Goblenuri de diamante efectuate prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

Tablourile de diamante vin rulate sul! 

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

Vedeti toate modelele goblen cu diamante PE STOC aici. 

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

83,00 lei

  Reducere de 10 % la comanda de 2 sau mai multe goblenuri !  

More infoGoblenurile de diamante au devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen, mozaic, puzzle – trei in una.   

Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda.Lipire In intregime.

Comenzile se confirma mereu telefonic!

Modelele, care sunt pe stoc vor fi livrate in 2 sau 3 zile de lucru in functie de adresa si curier. Comenzile, care nu sunt pe stoc se livreaza la confirmarea comenzii ferme in 20-25 de zile calendaristice.

Alegeti Margele Patrate sau Rotunde.

Lipire In intregime.

Goblenurile de diamante exista de mai multe tipuri - goblenuri de diamante / mozaicuri in functie de margelele din care se realizeaza – patrate, rotunde transparente si rotunde acrilice ( opace ca si cele patrate). Suprafata lor este cu un numar diferit de “unghiuri” – 9 sau 12. Cu margele rotunde de obicei se umple partial desenul, iar cu cele patrate – in intregime. Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se ontine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici.

Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant! Imaginea la goblenurile mari e compusa de mult mai multe margelute, are mai multe culori si se vede mult mai detaliat. 

 
Tablourile cu diamante sunt un hobby relaxant, care va ajuta sa creati si are un efect foarte frumos la final. Rezultatul muncii e un tablou de diamante foarte frumos si stralucitor.

Tablourile cu strasuri sunt un fel de a petrece timpul liber cu stil! Sunt un hobby distractiv pentru cei mici si cei mari. 
Dupa ce goblenul vostru e gata va sfatuim sa-l puneti intr-o rama potrivita. Puteti alegeti din ramele noastre pe stoc aici

si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante 


Goblenul de diamante este destinat oamenilor harnici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!


ATENTIE: Margelutele ( asa numitele Diamante ) sunt foarte mici – nu trebuie sa fie puse in gura. Munca copiilor la goblenele de diamante trebuie sa fie mereu sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile cu diamante nu sunt potrivite pentru copii! 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: