Rugaciunea pentru sanatate catre Maica Domnului este un act de adorație și devotament catre Fecioara Maria, mama a lui Isus Cristos, incredințandu-i-se starea noastra de sanatate si rugandu-ne pentru vindecare și protectie.

Aceasta rugaciune este un mod profund spiritual de a cauta alinare si sprijin in momentele de boala sau suferinta. Ea exprima încrederea noastra in puterea și compasiunea divina. Ne rugam ajutorul Maicii Domnului sa mijloceasca inaintea lui Dumnezeu pentru vindecare și intarirea trupului si a sufletului nostru.

Rugandu-ne catre Maica Domnului, ne intoarcem catre ea ca la o mama iubitoare și plina de compasiune, care ne înțelege durerea și ne sustine in timpurile dificile.

" Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, de bolile stiute si nestiute de noi.

Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc.

Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite.

Amin! "