Goblen de diamante Ion cu cel mai bun prieten al lui

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

Picturi cu diamante efectuate prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

71,43 lei

More info

Goblenuri cu diamante - Au devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen cu diamante, mozaic, puzzle – trei in una.   
Alegeti din urmatoarele dimensiuni:

28х20 cm.Margele Circulare91  RON
35х25 cm.Margele Circulare120 RON
40х28 cm.Margele Circulare125 RON
42х30 cm.Margele Circulare149 RON 
50х35 cm.Margele Circulare179 RON
56х40 cm.Margele Circulare226 RON 
28х20 cm.Margele Patrate85  RON  
35х25 cm.Margele Patrate114 RON
40х28 cm.Margele Patrate119 RON
42х30 cm.Margele Patrate143 RON
50х35 cm.Margele Patrate173 RON
56х40 cm.Margele Patrate220 RON


Livrarea – dupa confirmarea comernzii Dvs, sunt necesare 20-25 de zile pentru livrarea goblenului.
Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda.Lipire In intregime.

Fiecare kit pictura cu diamantegoblen cu diamante ) contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margele de diamante de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, un tabel special din plastic, o pinseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici si pix in cazul in care goblenul e cu diamante rotunde.   
Aceste broderii cu diamantetablouri cu diamante ) sunt de diferite genuri - goblen cu diamante / mozaicuri in functie de margelele din care se realizeaza – patrate, rotunde transparente si rotunde acrilice ( opace ca si cele patrate). Suprafata lor este cu un numar diferit de “unghiuri” – 9 sau 12. Cu margele rotunde de obicei se umple partial desenul, iar cu cele patrate – in intregime. Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se ontine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici. Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant.   
Tablourile de diamante reprezinta un hobby nou, distractiv si foarte frumos, care se dovedeste a fi foarte facil si placut. Rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor. Un divertisment placut in timpul liber pentru cei mici si cei mari. 
Mai tarziu puteti pune aceste tablouri cu pietricele lipite intr-o rama potrivita si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante 
Fiecare kit goblen cu diamante 7cutii este destinat oamenilor indemanatici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!

Alte modele de tablouri cu strasuri, care ar putea sa va placa si sunt cu animalute sunt lebada neagra, cal negru alearga pe malul marii, catelus alb si altele.

Noi de la pagina 7cutii avem si o gama mare de tablouri cu diamante ca peisaje si flori, de asemenea modele variate cu icoane cu strasuri si modele cu personaje.


ATENTIE: Diamantele sunt foarte mici – nu le puneti in gura. Copiii pot lucra numai sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile de diamante nu sunt potrivite pentru copii. 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: