Goblen de diamante - Inspiratie cu flori de camp

Tablouri de diamante efectuate prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

85,00 lei

More info

Goblenurile de diamante au devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen, mozaic, puzzle – trei in una.   
Alegeti din urmatoarele dimensiuni:

25х20 cmMargele Circulare
30х24 cmMargele Circulare
40х32 cmMargele Circulare
50х40 cmMargele Circulare
56х45 cmMargele Circulare
60х48 cmMargele Circulare
62х50 cmMargele Circulare
25х20 cmMargele Patrate
30х24 cmMargele Patrate
40х32 cmMargele Patrate
50х40 cmMargele Patrate
56х45 cmMargele Patrate
60х48 cmMargele Patrate
62х50 cmMargele Patrate

Goblenul de diamante contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margele de diamante de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, un tabel special din plastic, o pinseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici si pix in cazul in care goblenul e cu diamante rotunde.   Livrarea – dupa confirmarea comernzii Dvs, sunt necesare 20-25 de zile pentru livrarea goblenului.Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda.Lipire In intregime.

Goblenurile de diamante sunt de diferite genuri - goblenuri de diamante / mozaicuri in functie de margelele din care se realizeaza – patrate, rotunde transparente si rotunde acrilice ( opace ca si cele patrate). Suprafata lor este cu un numar diferit de “unghiuri” – 9 sau 12. Cu margele rotunde de obicei se umple partial desenul, iar cu cele patrate – in intregime. Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se ontine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici. Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant.   
Tablourile de diamante reprezinta un hobby nou, distractiv si foarte frumos, care se dovedeste a fi foarte facil si placut. Rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor. Un divertisment placut in timpul liber pentru cei mici si cei mari. 
Mai tarziu puteti pune goblenul intr-o rama potrivita si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante 
Goblenul de diamante este destinat oamenilor indemanatici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!


ATENTIE: Diamantele sunt foarte mici – nu le puneti in gura. Copiii pot lucra numai sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile de diamante nu sunt potrivite pentru copii. 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: