Pictura pe numere - Vaza Cu Galbenele

Pictura pe numere  Vaza cu Galbenele  in trei variante la alegere:

  • panza și culori acrilice
  • panza, culori acrilice și ramă neasamblata
  • pânza montata pe rama și culori acrilice.

Setul conține pensule, culori acrilice amestecate in prealabil, potrivite pentru desenul respectiv, și tot ce este necesar pentru realizarea tabloului finit.

Pentru tablourile aflate pe stoc, livrarea se face în 5 zile lucratoare.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

71,43 lei

More info

Alegeți ce doriți să conțină setul:

  1. Pânză cu imagine și culori acrilice
  2. Pânză cu imagine, culori acrilice și ramă neasamblata
  3. Pânză montată pe ramă fixă și culori acrilice

Pictura pe numere este un gen de creație relativ nou, dar și o excelentă cale de evadare din cotidian și de atingere a unui echilibru sufletesc, prin concentrarea pe frumos. Acest gen de creație este totodată și o terapie anti-stres, folosită cu succes în prezent. Prin intermediul ei, te vei simți un veritabil artist.

Desfășurați pânza (canavaua) cu segmente delimitate și numerotate și umpleți, cu atenție, aceste spații, cu culorile indicate. Nu după mult timp, pe pânză se vor contura desene și imagini, după preferința fiecăruia – marea sau malurile unor ape, peisaje de vis, animale exotice, cai alergând, figuri elegante sau apus de soare. Pentru a da volum și o culoare mai bogată și mai intensă picturii, poate fi necesară aplicarea mai multor straturi de culoare.

Pictura pe numere este cu adevărat un proces magic, care îți conferă o senzație unică și care, pe măsură ce desenezi, devine tot mai fascinant. Rezultatul final este magnific și te face să te simți un adevărat pictor.

Fiecare set de pictură pe numere conține tot ce este necesar pentru ca, la sfârșitul procesului de creație, să obții un minunat tablou.

  •          Pânză grunduită și numerotată
  •          Trei pensule
  •          Culori acrilice în recipiente închise și numerotate

7cutii.com manifestă exigență sporită față de produsele din categoria picturi pe numere, pe care le oferă. În afara calității materialelor și printurilor folosite, a culorilor non-toxice și a setului complet de materiale necesare, 7cutii.com oferă tablouri și imagini inedite și rafinate.

Ne cunoaștem clienții, le știm gusturile și preferințele și ne străduim să le oferim și satisfacție, odată cu tablourile pe care le vindem.

Pictura pe numere reprezinta o provocare pentru mici și mari. Oricine adora sa creeze și are simț estetic nu are cum să nu fie satisfăcut.

Indiferent de varsta sau cunostintele in domeniul artistic picturile pe numere sunt o modalitate de relaxare maxima si un fel de a crea arta decorativa! 

Testați-le și veți ramane pentru totdeauna fideli acestui hobby!

Culorile acrilice sunt pe baza de apa! 

Este important inainte de a le folosi sa se amestece bine culorile pana se obtine o masa omogena. Daca este necesar sa se adauge cateva picaturi de apa.

Culorile acrilice ( pe baza de apa) trebuie sunt in cutiute, care trebuie sa fie inchise tot timpul, in care nu se folosesc ca sa nu se intareasca. O data ce se intareste mult culoarea acrilica nu se poate dilua, asa ca va sfatuim sa evitati sa lasati cutiutele cu culori deschise.

Picturile pe numere cu flori de la 7cutii.com sunt o idee superba pentru cadouri unice si potrivite pentru orice ocazie. 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: