Goblen Mesteacani si caprioare - fire DMC. Kit cruci, Aida 16 K

Dimensiuni: 25х36 cm.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

GK-1147-4046-cr

New product

207,00 lei

Data sheet

Tip de broderiacruce
Dimensiuni25х36 cm.

More info

  • DESCRIERE

Goblen - Mesteacani si caprioare

 Kit Mesteacani si caprioare – 29 culori cu fire DMC. Un cadou potrivit si valoros pentru toti.  In schema setului exista elemente cu o cusatura "in spatele acului" (cusatura de contur), care se poate executa la cerere si pe varianta cusatura goblenului.

Kitul Mesteacani si caprioare contine:

. Panza - tricotat cu fir de culoare galbena la fiecare 20 de fire. (Pentru seturile in cruce folosim fire germane Aida - producatorul Zweigart)

.  Ac de broderie cu ureche de aur.

. Schema colorata a goblenului in formatul A3, cu fiecare foaie a schemei fiind numerotata. Schemele colorate la Goblenele CLASICE de la 7cutii.com  se diferentiaza prin simboluri clare, ceea ce contribue la realizare usoara si precisa  a goblenului.

.Legenda, care contine simbolurile din schema.

.Fire originale DMC- cele mai calitative fire pentru broderia manuala din lume. Detine cea mai bogata gama de culori, densitate excelenta  si culori de durata. Firele DMC din seturile noastre sunt puse pe conuri originale, importate din Franta.

.Imaginea la goblenul finisat.

.Rama nu este inclusa in set.

Lucram cu software special dezvoltat pentru desenarea schemelor de goblene. La noi veti gasi scheme unice a pictorilor clasici, picturi renumite, tablouri si multe alte naturi moarte frumoase, flori, icoane etc.

Goblenurile clasice sunt disponibile intr-un kit complet, gata de cusut, care include o schema de culori, panama, fire DMC, ac cu ureche aurie si o imagine color a goblenului.

Goblenurile noastre sunt dezvoltate cu fire DMC dovedite in timp.

Noi gandim ca un rezultat mai bun depinde de o schema buna, de fire si de materiale de calitate.

Firele sunt puse  pe conuri originale, importate din Franta.

Puteti comanda goblenurile noastre pe site-ul nostru sau la telefonul: 0373747588,   0371783412.

Vom fi bucurosi sa auzim parerile dumneavoastra despre pagina noastra 7cutii.com si produsele, pe care le oferim. De asemenea, acceptam propuneri pentru dezvoltarea goblenelor cu diverse teme.

❤️ Va multumim ca sunteti clientii nostri!

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: