Icoana sculptata in lemn - Cina ceea de taina

Icoanele sculptate din lemn, sunt un cadou rafinat si fain pentru orice ocazie - nunta, botez, aniversare, zile de nastere, ca amintire si ca expresie a recunostintei. A darui o icoana sculptata in lemn este o urare simbolica de prosperitate, sanatate si protectie din partea Puterilor Superioare.

Icoanele sculptate in lemn sunt autentice, realizate din materiale naturale si de calitate, din lemn de foioase precum tei, sicomor, nuc, frasin. Acest lucru le face sa fie atemporale si sa imbatraneasca frumos, sporindu-le valoarea emotionala si pretiozitatea. In ciuda anilor care au trecut, imaginile raman neschimbate si mereu atat de emotionante.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

DK2072

New product

1 005,55 lei

Data sheet

Feluri de icoaneИсус Христос
Габаритен размер на дърворезбата70 x 42 см.
Вид дърволипа

More info

Orice icoana sculptata in lemn de la 7cutii.com a trecut prin mai multe etape de procesare si ore de munca manuala. Rezultatul final este reprezentat de imagini vibrante si colorate. Relieful da profunzime imaginilor. Icoanele sculptate in lemn devin evocatoare si ating cele mai adanci colturi ale sufletului.

Icoanele sculptate in lemn au aplicate finisaje, pe baza de terebentina si ceara, pentru a le pastra si a evidentia frumusetea naturala a lemnului folosit.

Sculpturile sunt realizate din bucati de lemn masiv, sau lipite intre ele si nu sunt repetabile, astfel incat produsele pot avea mici diferente de marime, culoare si texturi fata de imaginile prezentate pe 7cutii.com. De asemenea, ecranul dvs. poate modifica culorile imaginilor si este posibil sa existe o diferenta de culoare nesubstantiala la primirea efectiva. Icoanele sculptate in lemn sunt unice in originea lor si nu pot fi complet identice.

Icoanele sculptate in lemn au o gaura, facuta pentru agatare.

Timp de productie: se va preciza telefonic, dar timpul maxim este de pana la 7-10 zile de la acceptarea comenzii de catre colaboratorul nostru.



Toate imaginile sunt supuse drepturilor de autor. Imaginile sunt proprietatea firmei Ivet-M Ltd si nu pot fi copiate sau distribuite.

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: