Pictura pe numere - Furtuna focoasa in marea

Pictură pe numere în trei variante la alegere:

  • pânză și culori acrilice
  • pânză, culori acrilice și ramă neasamblata
  • pânză montată pe ramă și culori acrilice.

Setul conține pensule, culori acrilice amestecate în prealabil, potrivite pentru desenul respectiv, și tot ce este necesar pentru realizarea tabloului finit.

Pentru tablourile aflate pe stoc, livrarea se face în maxim 5 zile lucrătoare.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

85,00 lei

More info

Alegeți ce doriți să conțină setul:

  1. Pânză cu imagine și culori acrilice
  2. Pânză cu imagine, culori acrilice și ramă neasamblata
  3. Pânză montată pe ramă fixă și culori acrilice

Pictura pe numere este un gen de creație relativ nou, dar și o excelentă cale de evadare din cotidian și de atingere a unui echilibru sufletesc, prin concentrarea pe frumos. Acest gen de creație este totodată și o terapie anti-stres, folosită cu succes în prezent. Prin intermediul ei, te vei simți un veritabil artist.

Desfășurați pânza (canavaua) cu segmente delimitate și numerotate și umpleți, cu atenție, aceste spații, cu culorile indicate. Nu după mult timp, pe pânză se vor contura desene și imagini, după preferința fiecăruia – marea sau malurile unor ape, peisaje de vis, animale exotice, cai alergând, figuri elegante sau apus de soare. Pentru a da volum și o culoare mai bogată și mai intensă picturii, poate fi necesară aplicarea mai multor straturi de culoare.

Pictura pe numere este cu adevărat un proces magic, care îți conferă o senzație unică și care, pe măsură ce desenezi, devine tot mai fascinant. Rezultatul final este magnific și te face să te simți un adevărat pictor.

Fiecare set de pictură pe numere conține tot ce este necesar pentru ca, la sfârșitul procesului de creație, să obții un minunat tablou.

  •          Pânză grunduită și numerotată
  •          Trei pensule
  •          Culori acrilice în recipiente închise și numerotate

7cutii.com manifestă exigență sporită față de produsele din categoria picturi pe numere, pe care le oferă. În afara calității materialelor și printurilor folosite, a culorilor non-toxice și a setului complet de materiale necesare, 7cutii.com oferă tablouri și imagini inedite și rafinate.

Ne cunoaștem clienții, le știm gusturile și preferințele și ne străduim să le oferim și satisfacție, odată cu tablourile pe care le vindem.

Pictura pe numere reprezintă o provocare pentru mici și mari. Oricine adoră să creeze și are simț estetic nu are cum să nu fie satisfăcut.

Pictura pe numere este o modalitate de relaxare și liniștire după o zi încărcată, indiferent de sex și de vârstă.

Testați-l și veți rămâne pentru totdeauna fidel acestui gen!

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: