Pictura pe numere - Oras fermecator la malul marii

Pictura pe numere in trei variante la alegere:

  • pânză și culori acrilice
  • pânză, culori acrilice și ramă neasamblata
  • pânză montată pe ramă și culori acrilice.

Setul conține pensule, culori acrilice amestecate în prealabil, potrivite pentru desenul respectiv, și tot ce este necesar pentru realizarea tabloului finit.

Pentru tablourile aflate pe stoc, livrarea se face în maxim 5 zile lucrătoare.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

85,00 lei

More info

Alegeți ce doriți să conțină setul:

  1. Pânză cu imagine și culori acrilice
  2. Pânză cu imagine, culori acrilice și ramă neasamblata
  3. Pânză montată pe ramă fixă și culori acrilice

Pictura pe numere este un gen de creație relativ nou, dar și o excelentă cale de evadare din cotidian și de atingere a unui echilibru sufletesc, prin concentrarea pe frumos. Acest gen de creație este totodată și o terapie anti-stres, folosită cu succes în prezent. Prin intermediul ei, te vei simți un veritabil artist.

Desfășurați pânza (canavaua) cu segmente delimitate și numerotate și umpleți, cu atenție, aceste spații, cu culorile indicate. Nu după mult timp, pe pânză se vor contura desene și imagini, după preferința fiecăruia – marea sau malurile unor ape, peisaje de vis, animale exotice, cai alergând, figuri elegante sau apus de soare. Pentru a da volum și o culoare mai bogată și mai intensă picturii, poate fi necesară aplicarea mai multor straturi de culoare.

Pictura pe numere este cu adevărat un proces magic, care îți conferă o senzație unică și care, pe măsură ce desenezi, devine tot mai fascinant. Rezultatul final este magnific și te face să te simți un adevărat pictor.

Fiecare set de pictură pe numere conține tot ce este necesar pentru ca, la sfârșitul procesului de creație, să obții un minunat tablou.

  •          Pânză grunduită și numerotată
  •          Trei pensule
  •          Culori acrilice în recipiente închise și numerotate

7cutii.com manifestă exigență sporită față de produsele din categoria picturi pe numere, pe care le oferă. În afara calității materialelor și printurilor folosite, a culorilor non-toxice și a setului complet de materiale necesare, 7cutii.com oferă tablouri și imagini inedite și rafinate.

Ne cunoaștem clienții, le știm gusturile și preferințele și ne străduim să le oferim și satisfacție, odată cu tablourile pe care le vindem.

Pictura pe numere reprezintă o provocare pentru mici și mari. Oricine adoră să creeze și are simț estetic nu are cum să nu fie satisfăcut.

A crea picturi pe numere este o modalitate de relaxare și liniștire după o zi încărcată, indiferent de sex și de vârstă.

Modelele noastre de picturi pe numere din sectiunea peisaje sunt deosebite. Pentru un strop de exotica va recomandam modelul " Palmieri de cocos "  sau " Briza hawaiana ".

Avem deosebite peisaje cu case, marea si barci de la un pictor talentat cu care colaboram direct d-l Tsoniu Tzonev. Picturile lui sunt cu culori calde si atrag ochiul. Printre ele de luat in evidenta sunt: Apusul soarelui prin ochii pescaruluiIn asteptarea vantuluiBarci pregatite de calatorie si Salutari din Melnik.

Pentru celor, carora le place sa calatoreasca avem peisaje cu locuri speciale cum ar fi de ex.Paris. Undele picturi pe numere din catalogul nostru cu Paris sunt de ex. " In fata Arcului de Triumf " , pictura " O cafea la Paris " sau " Secretele Parisului " 

Picturile pe numere de la 7cutii.com sunt o idee pentru cadou minunat, potrivit pentru orice ocazie. Puteti darui setul sau pictura gata facuta cu mainile voastre. Modelele sunt foarte multe si special alese ca sa fie cate ceva pentru toata lumea.

O alta idee pentru cadouri sunt si goblenurile de diamante de la 7cutii.com

Testați și veți rămâne pentru totdeauna fideli acestui gen de hobby - picturi pe numere de la 7cutii.com! 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: