Goblen de diamante Sub palmieri langa coasta

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

Tablou cu diamante efectuat prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

Pictura cu strasuri e o distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

Fiecare goblen cu margele 7 cutii e elaborat cu ideea de a ajuta oamenii sa se relaxeze si sa se bucure de timpul, in care executa lucrarea.

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

74,00 lei

More info

Pictura cu diamante a devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen, mozaic, puzzle – trei in unu.   

Livrarea – dupa confirmarea comernzii Dvs, sunt necesare 20-25 de zile pentru livrarea goblenului. 

Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda.

Lipire In intregime.

Fiecare goblen cu diamante contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margele de diamante de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, un tabel special din plastic, o pinseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici si pix in cazul in care goblenul e cu diamante rotunde.   
Exista diferite genuri de goblenurile cu diamante / mozaic cu diamante in functie de margelele din care se realizeaza – patrate, rotunde transparente si rotunde acrilice ( opace ca si cele patrate). Suprafata lor este cu un numar diferit de “unghiuri” – 9 sau 12.Cu margele rotunde de obicei se umple partial desenul, iar cu cele patrate – in intregime.

Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se obtine un efect finit si o clariate a desenului goblenului cu diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici. Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant.   

Aceste tablouri cu diamante reprezinta un hobby nou, distractiv si foarte frumos, care se dovedeste a fi foarte facil si placut. Rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor. Un divertisment placut in timpul liber pentru cei mici si cei mari. 
Mai tarziu puteti pune acest goblen cu margele intr-o rama potrivita si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante 
Goblenul de diamante este destinat oamenilor indemanatici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!

Alte modele de pictura cu diamante cu sentiment de vara sau palmieri sunt Reciful coralilor Dimineata Havaiana, Plaja sudica , Flirt de vara si Coasta de azur  

De asemenea s-ar putea sa va placa si alte goblene cu margele lipite vedeti toate peisajele aici


ATENTIE: Diamantele sunt foarte mici – nu le puneti in gura. Copiii pot lucra numai sub supravegerea stricta a unui adult. In general tablourile cu margele lipite / goblenuri cu diamante /  nu sunt potrivite pentru copii. 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: