Goblen de diamante - Casele din Shiroka Laka

Tablouri de diamante efectuate prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

82,00 lei

More info

Goblenurile de diamante au devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen, mozaic, puzzle – trei in una.   

Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda.Lipire In intregime.

Comenzile se confirma mereu telefonic!

Modelele, care sunt pe stoc vor fi livrate in 2 sau 3 zile de lucru in functie de adresa si curier. Comenzile, care nu sunt pe stoc se livreaza la confirmarea comenzii ferme in 20-25 de zile calendaristice.

Goblenul de diamante contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margele de diamante de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, un tabel special din plastic, o pinseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici si pix.


Goblenurile de diamante sunt cu margelele patrate sau rotunde. Suprafata lor are 12 unghiuri. 

 Cu margelele rotunde se lucreaza mai repede, dar intre margelute vor  ramane mici spatii, acolo, unde ar fi fost unghiurile la margelel patrate. Cu margelele patrate munca e un pic mai multa - e mai migalos, dar daca e bine lucrat goblenul nu ar trebui sa ramana deloc spatii intre margelute. 

 Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se obtine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici. Va sfatuim la modelele mai detaliate sa optati pentru dimensiuni mai mari ca sa aveti un rezultat mai bun. 

Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant! Imaginea la goblenurile mari e compusa de mult mai multe margelute, are mai multe culori si se vede mult mai detaliat. 

 
Tablourile cu diamante sunt un hobby relaxant, care va ajuta sa creati si are un efect foarte frumos la final. Rezultatul muncii e un tablou de diamante foarte frumos si stralucitor.

Tablourile cu strasuri sunt un fel de a petrece timpul liber cu stil! Sunt un hobby distractiv pentru cei mici si cei mari. 
Dupa ce goblenul vostru e gata va sfatuim sa-l puneti intr-o rama potrivita. Puteti alegeti din ramele noastre pe stoc aici.

si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante 

Toate modelele noastre cu goblenuri de diamante cu Flori vedeti aici.

Goblenul de diamante este destinat oamenilor harnici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!

Alegeti din modelele noastre pe Stock aici. Sunt cu livrare in 2 sau 3 zile de lucru. 


ATENTIE: Margelutele ( asa numitele Diamante ) sunt foarte mici – nu trebuie sa fie puse in gura. Munca copiilor la goblenele de diamante trebuie sa fie mereu sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile cu diamante nu sunt potrivite pentru copii! 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie: