Goblen de diamante - Icoana - Iubirea mamei

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !


Tablouri de diamante efectuata prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

111,00 lei

  Reducere de 10 % la comanda de 2 sau mai multe goblenuri !  

More info

Goblenurile de diamante au devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen, mozaic, puzzle – trei in una.   

Alegeti din urmatoarele dimensiuni:

30x30 cm Margele Rotunde
35x35 cm Margele Rotunde
40x40 cm Margele Rotunde
45x45 cm Margele Rotunde
50x50 cm Margele Rotunde
60x60 cm Margele Rotunde
30x30 cm Margele Patrate
35x35 cm Margele Patrate
40x40 cm Margele Patrate
45x45 cm Margele Patrate
50x50 cm Margele Patrate
60x60 cm Margele Patrate

 

Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda. Lipire In intregime.

Livrarea – dupa confirmarea comernzii Dvs,  daca goblenul este pe stoc, livram in 2-3 zile lucratoare, daca nu este pe stoc goblenul, sunt necesare 20-25 de zile pentru livrarea goblenului.

Goblenul de diamante contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margele de diamante de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, un tabel special din plastic, o pinseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici si pix.

Goblenurile de diamante sunt de diferite genuri - goblenuri de diamante / mozaicuri in functie de margelele din care se realizeaza – patrate sau rotunde. Suprafata lor are 12 unghiuri.

Cand se lucreaza cu margelele rotunde intre margelute raman foarte mici spatii, acolo, unde ar fi fost unchiurile la margelele patrate. La goblenurile cu margele patrate - daca e lucrat bine goblenul - nu ar trebui sa ramana deloc mici spatii.

Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se obtine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici. Cu cat dimensiunea finala a goblenului e mai mare cu atat mai multe margelute compun imaginea si se vede mai detaliat.

Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant. 

 
Tablourile de diamante reprezinta un hobby nou, distractiv si foarte frumos, care se dovedeste a fi foarte facil si placut. Rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor. Un divertisment placut in timpul liber pentru cei mici si cei mari. 
Mai tarziu puteti pune goblenul intr-o rama potrivita si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante. Ramele noastre puteti vedea aici

 
Goblenul de diamante este destinat oamenilor harnici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!

Modelele pe stoc cu livrare in 2 sau 3 zile de lucru vedeti aici. Doar modelele afisate sunt pe stoc la dimensiunea afisata si cu tipul de margele afisat. Orice alta dimensiune sau model, care nu apare la goblenurile de diamante pe stoc se poate livra la comanda ferma in aproximativ 25 de zile. 


ATENTIE: Diamantele sunt foarte mici – nu le puneti in gura. Copiii pot lucra numai sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile de diamante nu sunt potrivite pentru copii. 

 

Reviews

By (Băile Borșa, România) on02 Sep 2021 (Goblen de diamante - Icoana - Iubirea mamei) :
(5/5

Superb

Bună ziua,acest goblen este minunat,l-am comandat pentru soacra mea și este foarte încântată de el.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: