Goblen de diamante - Iisus intra in Jerusalem

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !

Goblenuri de diamante efectuate prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

Tablourile de diamante vin rulate sul! 

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

Vedeti toate modelele goblen cu diamante religioase aici

More details

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

96,00 lei

More info

Goblenurile de diamante sunt o placere, un hobby indragit si o oaza in zilele monotone. Goblen, mozaic, puzzle – trei in unu. Modelele sunt variate - plante si florianimalepersonajepeisaje si altele. Avem si accesorii pentru aceste goblenuri cu margele minunate! 

 
Alegeti din urmatoarele dimensiuni:

32х24 cm.Margele Circulare
40х30 cm.Margele Circulare
48х36 cm.Margele Circulare
54х40 cm.Margele Circulare
60х45 cm.Margele Circulare
32х24 cm.Margele Patrate
40х30 cm.Margele Patrate
48х36 cm.Margele Patrate
54х40 cm.Margele Patrate
60х45 cm.Margele Patrate

Un set de Goblen cu diamante contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margelute de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, o tavita din plastic pentru alinierea margelutelor, o penseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici ( patratel mic) si stilou in cazul in care goblenul e cu diamante rotunde sau va e mai comod sa lucrati cu el la margelele patrate..   

Livrare – in functie de disponibilitate!

Comenzile se confirma mereu telefonic!

Modelele, care sunt pe stoc vor fi livrate in 2 sau 3 zile de lucru in functie de adresa si curier. Comenzile, care nu sunt pe stoc se livreaza la confirmarea comenzii ferme in 20-25 de zile calendaristice.

Alegeti Margele Patrate sau Rotunde.

Lipire In intregime.

Goblenurile de diamante exista de mai multe tipuri - goblenuri de diamante / mozaicuri in functie de margelele pot fi – patrate, rotunde transparente si rotunde acrilice ( opace ca si cele patrate). Suprafata margelutelor este formata de un numar diferit de “unghiuri” – 9 sau 12. Cu margele rotunde de obicei se umple partial desenul, iar cu cele patrate – in intregime. Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se ontine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici.

Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant! Imaginea la goblenurile mari e compusa de mult mai multe margelute, are mai multe culori si se vede mult mai detaliat. 

 
Tablourile cu diamante sunt un hobby relaxant, care va ajuta sa creati si are un efect foarte frumos la final. Rezultatul muncii e un tablou de diamante foarte frumos si stralucitor.

Tablourile cu strasuri sunt un fel de a petrece timpul liber cu stil! Sunt un hobby distractiv pentru cei mici si cei mari. 
Dupa ce goblenul vostru e gata va sfatuim sa-l puneti intr-o rama potrivita. Puteti alegeti din ramele noastre pe stoc aici

si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante 


Goblenul de diamante este destinat oamenilor harnici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!


ATENTIE: Margelutele ( asa numitele Diamante ) sunt foarte mici – nu trebuie sa fie puse in gura. Munca copiilor la goblenele de diamante trebuie sa fie mereu sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile cu diamante nu sunt potrivite pentru copii! 

Reviews

By (Alexandria, România) on11 Sep 2022 (Goblen de diamante - Iisus intra in Jerusalem) :
(5/5

Straduța ce duce la turnul Eiffel

Super goblen,multumesc pentru promptitudine și pentru seriozitate.Recomand cu căldură această echipă minunată !

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: