Goblen de diamante - Sfantul Dimitrie

Livrare GRATUITA la Domiciliu sau la Birou !


Tablouri de diamante efectuata prin lipirea margelelor de mozaic, dispuse dupa o schema.

O distractie care este mult mai placuta decat aranjarea unui puzzle sau cusutul unui goblen!

PLATA FARA RISCURI – prin ramburs in momentul livrarii.

More details

Oferta mai este valabila :

zile : ore : minute : secunde

Comanda acest produs cu un singur click !

New product

89,00 lei

-10%

80,10 lei

More info

Goblenurile de diamante au devenit un hit si o ocupatie indragita pentru toate varstele. Goblen, mozaic, puzzle – trei in una.   

Alegeti din urmatoarele dimensiuni:

28х21 cm Margele Rotunde
32х24 cm Margele Rotunde
40х30 cm Margele Rotunde
48х36 cm Margele Rotunde
54x40 cm Margele Rotunde
60х45 cm Margele Rotunde
28х21 cm Margele Patrate
32х24 cm Margele Patrate
40х30 cm Margele Patrate
48х36 cm Margele Patrate
54x40 cm Margele Patrate
60х45 cm Margele Patrate

Margele Patrate sau Rotunde - va rugam sa specificati in comanda. Lipire In intregime.

Livrarea – dupa confirmarea comernzii Dvs,  daca goblenul este pe stoc, livram in 2-3 zile lucratoare, daca nu este pe stoc goblenul, sunt necesare 20-25 de zile pentru livrarea goblenului.

Goblenul de diamante contine: panza – baza cu o suprafata adeziva si o schema a imaginii tiparite pe ea, margele de diamante de diferite culori cu marcare ce corespunde cu locul lor de pe schema, un tabel special din plastic, o pinseta pentru preluarea si lipirea diamantelor, lipici si pix.

Goblenurile de diamante sunt de diferite genuri - goblenuri de diamante / mozaicuri in functie de margelele din care se realizeaza – patrate sau rotunde. Suprafata lor are 12 unghiuri.

Cand se lucreaza cu margelele rotunde intre margelute raman foarte mici spatii, acolo, unde ar fi fost unchiurile la margelele patrate. La goblenurile cu margele patrate - daca e lucrat bine goblenul - nu ar trebui sa ramana deloc mici spatii.

Trebuie avut in vedere ca cu cat este mai mica dimensiunea panzei, cu atat mai greu se obtine un efect finit si o clariate a desenului goblenului de diamante, mai ales daca exista detalii si figuri mici. Cu cat dimensiunea finala a goblenului e mai mare cu atat mai multe margelute compun imaginea si se vede mai detaliat.

Tablourile de diamante de dimensiuni mari necesita mai mult timp, insa efectul este impresionant. 

 
Tablourile de diamante reprezinta un hobby nou, distractiv si foarte frumos, care se dovedeste a fi foarte facil si placut. Rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor. Un divertisment placut in timpul liber pentru cei mici si cei mari. 
Mai tarziu puteti pune goblenul intr-o rama potrivita si veti aduce in casa stralucirea unui frumos tablou de diamante. Ramele noastre puteti vedea aici

 
Goblenul de diamante este destinat oamenilor harnici, rabdatori si mai ales cu simtul frumosului!

Modelele pe stoc cu livrare in 2 sau 3 zile de lucru vedeti aici. Doar modelele afisate sunt pe stoc la dimensiunea afisata si cu tipul de margele afisat. Orice alta dimensiune sau model, care nu apare la goblenurile de diamante pe stoc se poate livra la comanda ferma in aproximativ 25 de zile. 


ATENTIE: Diamantele sunt foarte mici – nu le puneti in gura. Copiii pot lucra numai sub supravegerea stricta a unui adult. Goblenurile de diamante nu sunt potrivite pentru copii. 

 

Reviews

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: